Kim Kötter prijst haar liefje Jaap de hemel in

Kim Kötter is apetrots op haar vriend Jaap Reesema en dat deelt ze met al haar volgers. Volgens haar weet niemand wat Jaap nou eigenlijk allemaal uitspookt, omdat hij het niet zo van de daken roept.

Omdat ze zo trots is, wil ze alle werkzaamheden van Jaap ook delen met de buitenwereld. Dit doet ze onder een foto van Jaap op Instagram. 'In 1 week tijd…', begint ze. 

'Vandaag komen David Guetta en Showtek met de nieuwe single die geschreven en gezongen is door Jaap! Stem is wel gepitched. Super vet!!', schrijft ze onder een foto op Instagram. Gevolgd door: 'En morgen komt de nieuwe single uit van Kshmr ft Jake Reese – Carry Me Home!!! Kshmr kennen jullie allemaal ook al denk je van niet. Mega bekende Amerikaanse producer.' Jake Reese is de artiestennaam van Jaap. 

Maar dat is nog niet alles: 'En het nummer Ellie van Regi staat op plek 7 in de Belgische ultra top 50! Na 2 weken release! Jaap en Regi hebben dit samen geschreven, Ellie is de dochter van Regi. En Jaap heeft 'm ook voor Much geschreven.' Ook het eigen geschreven en gezongen nummer Freaking Wasted van Jaap met de Australische DJ Rodjar gaat als een speer volgens Kim. 

Wie dacht dat dit alles was, heeft het mis: 'Ennn de commercial van Starbucks in Amerika heeft Jaap ook gemaakt! No Filter.' Wat in ieder geval duidelijk is, is dat Jaap de afgelopen weken niet stil heeft gezeten. Vanaf vandaag kun je de nieuwe single van David Guetta en Showtek beluisteren! 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen