Kim Kötter is er helemaal klaar voor

Kim Kötter is er helemaal klaar voor. Ze is bijna uitgerekend en laat vandaag op Instagram in een video zien dat alles gereed staat voor haar bevalling.

Vol trots showt Kim de voorzorgsmaatregelen die zijn getroffen: 'De auto is zo ingepakt dat Jaap zo weg kan rijden. De Maxi-Cosi staat klaar, de kraamtas staat klaar, zijn speentjes, zijn dekentjes. Alles is voorbereid'.

Voor de baby lijkt alles in orde, maar Kim heeft natuurlijk ook aan zichzelf gedacht. Je wil je immers bij een bevalling compleet op je gemak voelen: 'En voor in de auto ligt natuurlijk snoep, heel belangrijk, en een kraamverbandje voor als mijn vliezen zijn gebroken', besluit ze lachend.

Kim en haar verloofde Jaap Reesema maakten in september bekend in verwachting te zijn van hun tweede zoontje. Eerder kregen zij al zoontje Muck

 

De auto staat in ieder geval gewassen en al startklaar met de autostoel, kraamtas, onderlegger tegen gebroken vliezen, het bevallingsbad incl pomp, zijn eerste pakjes van mijn lijn bij @moodstreet en lekkere snoepjes, speen #wubbanub en @difrax_babyproducten !@serryhilversum #serryisready Nu wij nog.. #laatsteloodjes thnx voor alle adviezen @fijnzwanger. Heb al iets minder mee dan bij Muck. #pottennutella #ahtasvolmetlekkers dat kwam door jaap hoor weet je nog @lisettelubbersphotography? De oppas staat stand-by, de kraamverzorgster, verloskundige, Lisette en Sabine ook en de kolf @ardo_medicalnl ook. En ik blijf op mijn nest tot aan de bevalling. #broeden #2weekjesnog #ikslaapenslaapenslaap #jaapook #topzwangerschaptotnutoe #maarnuwelkapot

Een bericht gedeeld door Kim Kötter (@kimkotter) op

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen