×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim Kardashian sluit presidentschap niet uit

17.06.2018 -

Kim Kardashian sluit niet uit dat ze ooit een poging zal doen om president van de Verenigde Staten te worden. 'Zeg nooit nooit', zei de realityster.


De vrouw van Kanye West benadrukt dat ze momenteel totaal niet bezig is met een carrière in de politiek. Wanneer de interviewer Kim erop wijst dat alles kan gebeuren aangezien Donald Trump president is, antwoordt ze in The Van Jones Show: 'Dat weet ik. Dat is ook de reden dat Kanye dol op hem is. Het is het idee dat alles kan gebeuren.'

Kardashian zegt dat ze eerst maar wil beginnen met het helpen van één persoon tegelijk. Daarmee doelt de Keeping Up With The Kardashians-ster op de vrijlating van Alice Johnson. Dankzij een bezoekje van Kim aan het Witte Huis verleende president Trump de 63-jarige voor drugsdelicten veroordeelde vrouw eerder deze maand gratie.

Kims man Kanye riep overigens afgelopen jaren al een paar keer dat hij een gooi gaat doen naar het presidentschap. In 2015 zei hij in 2020 mee te willen doen als presidentskandidaat. Inmiddels is dat 2024 geworden.