×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim Kardashian onder vuur om kerstfoto

Kim Kardashian onder vuur om kerstfoto
27.12.2018 -

Blijkbaar niet alles wat Kim Kardashian doet wordt door de fans geslikt als zoete koek. Het kerstkiekje van Kim en haar gezin heeft wat boze tongen losgemaakt, critici vonden het echt niet kunnen dat de kleuter North rode lippenstift draagt.


Op Twitter en Instagram plaatste de Kardashian een foto waarop zij met haar drie kinderen North (5), Saint (3), baby Chicago en man Kanye poseert. Kim in een lange, glanzende witte jurk en de rest van het gezin in het zwart. Haar dochtertje North draagt knalrode lippenstift. Daarover zegt de sterrendiva 'dit kan best wel eens een nieuwe Classic Red Lip zijn die ik heel binnenkort ga uitbrengen'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

'Mooie foto maar waarom draagt het kleine meisje lippenstift? Wat is er mis met je?', schrijft iemand op Instagram. Een ander vraagt zich op Twitter ook af waarom North lippenstift draagt. 'Ik mocht pas lippenstift dragen toen ik 16 jaar was.'

Lachende Kanye

Kim laat de opmerkingen niet aan zich voorbijgaan en verdedigt zichzelf met 'ze heeft het zelf uitgekozen hoor! Het is een speciale gelegenheid!'.

De vrolijk uitziende Kanye West kreeg daarentegen wel veel liefde van zijn fans. Na veel verontrustende berichten over de mentale gezondheid van de rapper waren velen opgelucht om hem breed lachend op de foto te zien. 'Hij lijkt zo gelukkig!' merkte een bewonderaar op Twitter op.