×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Kim Kardashian’ gevaarlijkste zoekopdracht op Google

‘Kim Kardashian’ gevaarlijkste zoekopdracht op Google
2.10.2018 -

Kim Kardashian is in Nederland de gevaarlijkste celebrity om op te googelen. Wie informatie over haar opzoekt, loopt het grootste gevaar uit te komen op een site die met malware is besmet, zegt beveiliger McAfee. Model Doutzen Kroes staat op plek twee, gevolgd door actrice Naomi Watts.


Op de Nederlandse ranglijst staan vooral buitenlandse sterren. Rapper Lil' Kleine is op de 22e plek de tweede Nederlander, gevolgd door Linda de Mol (38e), Max Verstappen (45e), Gerard Joling (47e) en Humberto Tan (50e).

Wereldwijd is actrice Ruby Rose de gevaarlijkste zoekopdracht. De Australische is vooral bekend van de serie Orange is the New Black. Later dit jaar speelt ze een lesbische Batwoman. Kim Kardashian staat wereldwijd op de negentiende plek.

Beveiliger McAfee maakt elk jaar een ranglijst van gevaarlijke beroemdheden. Vorig jaar was zangeres Avril Lavigne de gevaarlijkste zoekopdracht, maar muzikanten zijn weggezakt. Amy Schumer stond in 2016 op 1. De Leidse dj Armin van Buuren was in 2015 de gevaarlijkste celebrity wereldwijd.