Kim Kardashian

Kim Kardashian en Pete Davidson officieel aan het daten

Nadat ze al meerdere malen samen gespot werden lijkt het erop dat Kim Kardashian (41) en Pete Davidson het meer dan gezellig hebben samen. De twee vierden afgelopen week nog Pete’s 28e verjaardag in bijzijn van Kims moeder Kris Jenner en meerdere bronnen rondom de realityster bevestigden aan E! News ‘dat Kim en Pete heel happy zijn en wel zien waar dit toe leidt’.

‘Het is niet meteen een serieuze relatie maar ze vermaken zich goed samen. Pete heeft haar in elk geval gezegd er geen behoefte aan te hebben om met anderen te daten en zo denkt Kim er ook over. Hij laat haar lachen en zorgt voor plezier in haar leven. Iedereen om haar heen is blij voor haar en gunt haar dit. Kim woont aan de Amerikaanse westkust en Pete aan de oostkust, dus ze zien elkaar niet dagelijks maar ze zorgen er wel voor dat ze elkaar zien’, aldus een insider.

Kims volgers op sociale media snappen niet helemaal ze in losbol Pete ziet, die al aardig wat bekende Hollywooddames heeft gedatet. ‘Wat heeft die man toch dat anderen niet hebben? Ariana Grande, Kate Beckinsale, Kaia Gerber, Margaret Qualley…om maar een paar exen van hem te noemen. En dan nu Kim, hoe dan!?’, schrijft een fan. Een ander zegt: ‘Ook al het misschien een leuke losse flodder na alle huwelijksproblemen met Kanye, dan nog steeds vind ik het bizar dat ze uitgerekend bij Pete Davidson uit komt. Wat moet ze nou met een vent van 28 als moeder van vier kinderen? Ik ben benieuwd hoe lang dit gaat duren.’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen