Kim Kardashian en Kanye West starten kindermodemerk

Kim Kardashian en haar echtgenoot Kanye West komen binnenkort met een collectie kindermode. Dat maakte de realityster dinsdag wereldkundig via Snapchat.

Het modemerk is een samenwerking van bijna het hele gezin: terwijl haar ouders de zakelijke kant van de onderneming overzien, koos dochter North (3) de kleuren en stof uit van in ieder geval de eerste stukken uit de lijn. De peuter mocht een jurkje en jas zondag tonen in het snapchatfilmpje van Kim.

Kanye en Kim, die ook een zoon van 1 hebben, zijn beide geen onbekenden in de modewereld. Kim startte haar carrière als eigenaar van kledingzaak Dash, die ze samen met zussen Kourtney en Khloé runde. Kanye bracht al in 2005 zijn eigen modecollectie uit, onder de naam Pastelle Clothing. Sinds 2013 werkt hij samen met Adidas aan de schoenen- en kledinglijn Yeezy. Eerder dinsdag maakte de rapper bekend dat dat merk deelneemt aan de New York Fashion Week later deze maand. Of daar ook iets van de kinderkledinglijn van Kim en Kanye te zien zal zijn, is niet bekend.