×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim Kardashian bedankt dokters na ziekte zoon

3.01.2018 -

Het tweejarige zoontje van Kim Kardashian en Kanye West is helemaal hersteld van zijn longontsteking. Saint West moest vorige week drie nachten in het ziekenhuis doorbrengen vanwege een zware longontsteking.


'Hij is thuis en helemaal beter', schreef Kim dinsdag op Instagram. 'Hij heeft zo'n veerkracht dat ik zeker weet dat hij zal zeggen dat het ritje in de ambulance cool was'.

De realityster had het moeilijk met de opname van haar jongste: 'Drie nachten in het ziekenhuis doorbrengen en mijn baby aan meerdere infusen en een zuurstofmachine zien vastzitten maakte het einde van het jaar zwaar voor ons. Longontsteking is zo eng'.

Kim maakte van de gelegenheid gebruik om medisch personeel een hart onder de riem te steken: 'Ik wil alle doktoren en verplegers die dag en nacht zo hard werken bedanken. We zijn dankbaar voor jullie allemaal'.