Kim Holland verrast met talkshow

Kim Holland is vanaf zaterdag 15 augustus te zien in haar eigen latenighttalkhow: Kim Holland Verrast. Het programma wordt elke zaterdag een half uur na middernacht uitgezonden op Teleshop5.

In de livetalkshow beantwoordt de pornoactrice en -producente vragen over liefde en erotiek. Elke week is er een ander thema en schuift er een gast aan in de studio om zijn of haar licht over dat onderwerp te laten schijnen.
Kim wil in het programma een andere kant van zichzelf laten zien. "De meeste mensen kennen mij zonder kleren en de verrassing is dat ik ze nu een keer aanhoud", zegt de 46-jarige blondine. "Ik heb veel ervaring met alles wat met liefde en erotiek te maken heeft. In Kim Holland Verrast zet ik deze ervaring in om mensen advies te geven over zaken waar zij in de liefde of in de slaapkamer tegenaan lopen."
Teleshop5 is in de nachtelijke uren te zien op het kanaal van RTL 5. De talkshow staat los van de programmering van RTL 5, benadrukt RTL. "Mobitainment, de producent van verschillende homeshoppingprogramma’s, heeft zendtijd ingekocht in het homeshoppingblok waarin dit bewuste programma te zien zal zijn", aldus een woordvoerder.
 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen