×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim Feenstra deelt ‘echte’ foto

22.11.2017 -

Kim Feenstra heeft een 'echte' foto van zichzelf gedeeld. Het topmodel draait daar haar hand niet voor om: 'Niks glitter en glamour'.


'Ik ben even zo vrij om een 'echte' foto van mezelf te delen. Niks glitter en glamour. Deze foto is gemaakt door mijn lief toen we op vakantie waren in Thailand', licht het topmodel de foto toe.

Ook zij is maar een 'normaal' persoon: 'Hij ging even drinken halen en vond mij toen op deze manier. Hand in mijn broek, biertje tussen mijn benen. Lekker losjes; Al Bundy is er niks bij', voegt ze toe.

Echter zit er nog wel een kléin beetje glitter en glamour in de locatie waar het kiekje is genomen: 'We zaten wel in een resort op Koh Yao Noi. Dat dan weer wel'.