×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Kim en Kanye verwachten zoon via draagmoeder’

‘Kim en Kanye verwachten zoon via draagmoeder’
2.01.2019 -

Kim Kardashian en Kanye West verwachten begin mei een vierde kind. Het wordt een jongen die ter wereld komt via een draagmoeder, weet Us Weekly op basis van meerdere bronnen. De realityster en de rapper maakten eerder gebruik van een draagmoeder, voor hun dochter Chicago die nu elf maanden oud is.


Chicago kwam vorig jaar via een draagmoeder ter wereld, omdat Kim bij de zwangerschappen van dochter North (5) en zoon Saint (3) dermate ernstige complicaties opliep, dat haar een volgende zwangerschap werd afgeraden om gezondheidsredenen. Volgens Us Weekly had het stel na de geboorte van Chicago nog een embryo van het mannelijke geslacht over.

Kim Kardashian zou altijd al vier kinderen hebben gewild, beweren de bronnen van het blad. Voor Kim ligt de grens wel bij vier, zo vertelde ze in een eerder interview: 'Ik denk niet dat ik er meer aankan. Het is ook belangrijk om als moeder de vader net zoveel aandacht te geven als de kinderen.'