×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim en Kanye kopen luxe appartement in Miami

Kim en Kanye kopen luxe appartement in Miami
28.12.2018 -

Kim Kardashian en Kanye West hebben zichzelf een leuk kerstcadeautje gegeven. Het stel heeft een appartement ter waarde van 12,5 miljoen euro in Miami gekocht.


Het huis heeft 4 slaapkamers, 5 badkamers en een terras rondom het gehele appartement. Het complex waarvan het huis deel uitmaakt heeft een eigen gym, zwembad, spa en parkeergarage. Oorspronkelijk stond het te koop voor een miljoen meer, maar kennelijk heeft het stel een betere deal weten te maken. Dat meldt Page Six. 

Hoewel hun vaste woonplaats Hidden Hills in Californië blijft, zaten Kim en Kanye al een poosje te azen op een eigen stek in Miami. Kanye bezoekt elk jaar de Art Basel Miami Beach kunstbeurs en heeft er ook vele contacten in de artistieke en culturele sector.