×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim Cattrall neemt afscheid van broer

26.02.2018 -

Afgelopen weekend heeft Kim Cattrall in Schotland afscheid genomen van haar broer Chris, die onlangs na een vermissing dood werd aangetroffen nabij zijn huis in Canada. In Edinburgh werd een herdenkingsdienst voor hem gehouden, waarover Kim op Instagram schrijft.


'Dank u dominee Peter Sutton en dank aan al onze Schotse vrienden die ons vandaag aan het lachen hebben gemaakt. We hebben een kaarsje gebrand voor onze broer, zoon, vader en echtgenoot Christopher Adrian Alexander Cattrall. Voor altijd in ons hart. RIP xo', aldus de actrice.

Begin februari plaatste Kim een oproep op social media, nadat Chris spoorloos was. Niet lang daarna bleek haar broer overleden te zijn, wat voor diepe rouw zorgde. De Sex & The City-actrice kreeg veel steun van fans en collega's, waaronder van Sarah Jessica Parker, met wie ze al maanden publiekelijk loopt te ruziën. SJP's berichtje viel niet in goede aarde bij 'Samantha'. Ze haalde genadeloos uit naar haar ex-collega: 'Laat mij en mijn familie met rust. Je bent mijn vriendin niet'.

 

#SexandtheCity

Een bericht gedeeld door Kim Cattrall (@kimcattrall) op