×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kiki Bertens gaat trouwen!

Kiki Bertens gaat trouwen!
2.11.2018 -

Tennisster Kiki Bertens gaat trouwen. Tijdens haar vakantie op Bali zei de 26-jarige Westlandse 'ja' op het huwelijksaanzoek van haar vriend Remko de Rijke, die tevens haar fysiotherapeut en sparringpartner is op de baan. De verlovingsring die De Rijke had uitgezocht bleek te klein, maar op Instagram poseert Bertens breed lachend met de ring om haar pink.


'Ik heb ja gezegd tegen de liefde van mijn leven', schrijft de tennisster, die een topseizoen beleefde met drie toernooizeges én deelname aan de WTA Finals. Bertens reikte vorige week op het eindejaarstoernooi in Singapore tot de halve finales. 'Wat een jaar was dit!! De ring is te klein, maar dat maakt helemaal niets uit!!'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kiki Bertens (@kikibertens) op

Michaëlla Krajicek was een van de eersten die Bertens via Instagram feliciteerde met de verloving. Onbekend is wanneer Bertens en De Rijke in het huwelijksbootje stappen. Het stel woont al samen in Breda.