André

Kijkers ontroerd door liedje Danny Vera en André van Duin voor overleden Martin

Tijdens de uitzending van Matthijs Gaat Door hebben Danny Vera en André van Duin zaterdagavond samen een nieuw nummer laten horen. Het liedje heet Voor Altijd en is opgedragen aan André’s overleden man Martin.

Danny Vera zegt dat hij het nummer ‘in ongeveer een half uurtje’ schreef en in het proces ‘de warme stem’ van André in zijn hoofd hoorde. Dat bracht hem ertoe André te mailen met de vraag of hij het liedje niet in zou willen zingen. André ging akkoord, mits hij wel wat aanpassingen mocht doen. ‘Ik heb de tekst wel een beetje naar mezelf toegetrokken’, aldus de Heel Holland Bakt-presentator, die er een afscheidslied van maakte voor zijn man Martin. ‘Maar dit liedje is voor iedereen, want iedereen kan het zich aantrekken omdat iedereen dit een keer meemaakt.’

Kijkers van Matthijs Gaat Door zijn lovend over het optreden. ‘Zo, die kwam even binnen!!’, ‘Wat zijn het toch twee bijzondere en unieke talenten, Danny Vera en André van Duin. Prachtig lied, prachtige tekst’ en ‘Ik geloof elk woord van wat deze man zegt als hij zingt. Het komt zo fijn binnen, mooie vent André van Duin…’, schrijven ze op Twitter.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen