×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kijkers boos op DWDD na eerbetoon aan Chriet Titulaer

Kijkers boos op DWDD na eerbetoon aan Chriet Titulaer
25.04.2017 -

Het eerbetoon dat De Wereld Draait Door bracht aan de het afgelopen weekend overleden Chriet Titulaer schoot veel kijkers in het verkeerde keelgat. Met name Jelle Brandt Corstius moest het ontgelden.


Veel kijkers vonden dat Chriet in DWDD belachelijk werd gemaakt. Jelle Brandt Corstius, één van de gasten, moest het met name ontgelden. Hij dacht dat Chriet zich wellicht schaamde voor zijn manier van praten. Hij deed de wetenschapper en presentator ook na.

Onder meer 3FM-dj Domien Verschuuren was één van degenen die boos reageerde. ‘Dus Jelle Brandt Corstius heeft zichzelf uitgenodigd om Chriet Titulaer tien minuten belachelijk te maken. Inclusief goedkope imitatie. Chique!’ en ook ‘Jelle, wat zit je daar nou te doen?’