×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kijkcijfers Gordon blijven verder dalen

4.05.2018 -

De kijkcijfers van het RTL4-programma Gordon & Estelle: Weg Ermee blijven dalen. De vijfde aflevering van de realitysoap, waarin Gordon Heuckeroth en Estelle Cruijff uitproberen hoe erg het is om op budgetvakantie te gaan, trok nog meer 418.000 kijkers.


Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Het aantal kijkers is binnen vier weken bijna gehalveerd; naar de eerste aflevering keken nog 729.000 mensen. Ook dit was al weinig voor een RTL4-programma dat op primetime wordt uitgezonden.

Eerder deze week maakte RTL4 al bekend het programma, dat is bedacht door Heuckeroth, eerder van de buis te halen. De serie van acht afleveringen wordt niet afgemaakt; de zesde episode, die volgende week te zien is, zal de laatste zijn.

Het best bekeken programma van de donderdagavond was het NOS Journaal, met 1,4 miljoen kijkers.