×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Khloé Kardashian deelt liefdesverdriet online

Khloé Kardashian deelt liefdesverdriet online
21.02.2019 -

Het lijkt echt voorbij te zijn tussen Khloé Kardashian en Tristan Thompson. De realityster plaatste donderdag in haar Instagram Stories een serie emotionele quotes waaruit kan worden opgemaakt dat ze liefdesverdriet heeft.


‘De ergste pijn is om gekwetst te worden door iemand waar je je pijn aan hebt uitgelegd’, zo luidt de eerste quote. Daarna volgt: ‘Iemand moet dit horen… Dat verraad was een zegen.’ In een derde post staat: ‘Als iemand vraagt naar me, zeg dan: ‘ze was de enige persoon die oprecht van me hield en ik heb haar gebroken’.’ Khloé deelt ook een illustratie van een huilende vrouw.

Een nieuw slippertje lijkt de oorzaak te zijn van de breuk tussen Khloé en Tristan. De basketballer zou zijn vreemdgegaan met Jordyn Woods, de beste vriendin van Khloés halfzusje Kylie Jenner.

Vorig jaar doken vlak voor de bevalling van Khloé videobeelden op van Tristan met andere vrouwen. De realityster besloot na de geboorte van dochter True toch bij de vader van het meisje te blijven.