×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Khloé Kardashian juicht voor Tristan Thompson

7.05.2018 -

Khloé Kardashian heeft de wereld zaterdagavond (lokale tijd) duidelijk gemaakt dat ze haar vriend Tristan Thompson zijn slippertjes heeft vergeven. De 33-jarige realityster zat vooraan bij de basketbalwedstrijd van de Cleveland Cavaliers tegen de Toronto Raptors om de vader van haar pasgeboren dochtertje True aan te moedigen, weet TMZ.


Een dag eerder verscheen Khloé voor het eerst weer in het openbaar met Tristan nadat bekend was geworden dat Thompson met ten minste vijf vrouwen is vreemdgegaan terwijl Khloé zwanger was van hun eerste kindje. Het stel ging toen lunchen met vrienden.

Khloé's moeder Kris liet vrijdag op de bank bij Ellen DeGeneres weten dat haar dochter zich momenteel vooral richt op het moederschap.