×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Khloé Kardashian is aan het bevallen’

10.04.2018 -

Het lijkt erop dat Khloé Kardashian is begonnen aan de bevalling van haar eerste kindje. TMZ krijgt van verschillende kanten binnen dat de realityster in het ziekenhuis in Cleveland ligt.


En dat zijn volgens TMZ niet de enige aanwijzingen dat Khloé's dochtertje onderweg is. Zo postte de zus van Kim een foto op Instagram van zichzelf en haar vriend Tristan Thompson. Daaronder schreef ze: 'We zijn er klaar voor wanneer jij dat ook bent kleine meid'.

Daarnaast liet Khloé's gynaecoloog op social media weten dat ze op reis is voor een van haar patiënten. De arts zei niet voor wie, maar ze werkt in Khloé's thuisstad Los Angeles. En Khloé verblijft momenteel in Cleveland, omdat haar vriend Tristan daar speelt voor basketbalclub Cleveland Cavaliers.

Vorige maand maakten Khloé en Tristan bekend dat ze een meisje verwachten. De realityster is uitgerekend in de derde week van april.

 

We are ready whenever you are little mama

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op