×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Khloé Kardashian denkt na over meer kinderen

7.07.2018 -

Khloé Kardashian overweegt een tweede en zelfs een derde kindje te krijgen. De realityster liet zich inspireren door zussen Kim en Kourtney, die beiden drie kinderen hebben.


Bij een foto op de Instagram van Kim plaatste Khloé een reactie. 'Wat gebeurt hier? Is er een geheime regel dat je na drie kinderen sexyer wordt? Jij en Kourt zetten mij echt aan het denken over deze drie kinderen-regel', aldus de 34-jarige Khloé.

Khloé beviel op 16 april van dit jaar van dochtertje True. Het is haar eerste kindje met basketballer Tristan Thompson, die meerdere keren is vreemdgegaan tijdens de zwangerschap van Khloé. De realityster besloot hem te vergeven en de twee zijn nog altijd samen.