×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Khloé ging door het lint toen ze het hoorde’

12.04.2018 -

Het nieuws dat Tristan Thompson is vreemdgegaan terwijl zijn hoogzwangere vriendin Khloé Kardashian thuis zat in Cleveland, is hard aangekomen bij de realityster. Volgens bronnen dichtbij de familie 'ging Khloé compleet door het lint toen ze vernam wat er gebeurd zou zijn'.


Inmiddels zouden moeder Kris Jenner en zus Kim op het vliegtuig zijn gestapt om haar bij te staan in deze periode en de rust te bewaren.

Khloé bevalt een dezer dagen van haar eerste kind en zou volgens sommige media zelfs al aan het bevallen zijn. De Kardashian-telg voelt zich niet alleen bedrogen, maar ook flink voor schut gezet naar de buitenwereld toe. De foto's en video's van Tristans uitstapje met Lani Blair, die als bardame werkt in een stripclub, gaan de hele wereld over, wat voor enorm veel stress bij Khloé zorgt. 'Ze snapt gewoon niet hoe hij haar dit kan aandoen, zeker nu hun dochtertje bijna ter wereld komt. Al die stress is uiteraard niet goed voor het ongeboren kindje', meldt een insider.

Thompson werd met Blair gezien in New York, waar de twee een avondje gingen stappen in diverse uitgaansgelegenheden. De bardame werd de volgende morgen gespot toen ze het hotel verliet, waar de twee 's nachts naar binnen gingen na het uitgaan. Inmiddels is de NBA-ster weer terug in Cleveland, waar hij een basketbalwedstrijd met zijn team Cleveland Cavaliers moest spelen.

Daar werd duidelijk dat het nieuws niet goed is gevallen bij de fans van zijn basketbalteam Cleveland Cavaliers. Thompson werd uitgejouwd door het publiek toen hij tijdens een reclamebreak door zijn coach in het veld werd gebracht.

Zowel de Kardashians als Thompson hebben nog niet gereageerd op het voorval.