×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kevin Spacey ook beschuldigd van racisme

16.01.2018 -

De directeur van een beveiligingsbedrijf heeft Kevin Spacey beschuldigd van racisme. De in ongenade gevallen acteur zou in 2012 op de set van House Of Cards onder meer geweigerd hebben zwarte medewerkers van het bedrijf de hand te schudden, meldt Daily Mail.


De eigenaar van VIP Protective Services, Earl Blue, claimt dat de Frank Underwood-acteur niet alleen weigerde de zwarte beveiligers te begroeten, maar ook op de set racistische opmerkingen maakte. 'Toen een aantal beveiligers de trailer van de acteur observeerden, zou Spacey tegen zijn persoonlijke beveiliger hebben gezegd: 'Ik wil niet dat nikkers naar mijn trailer kijken'.

Blue deed zijn beklag over Spacey bij setmanagers, maar die zouden laconiek hebben gereageerd met: 'Zo is hij nou eenmaal, wij moeten hem gewoon tevreden houden'.

Hoewel de productiemaatschappij tevreden was over VIP Protective Services werd het contract van 1,1 miljoen dollar nier verlengd. Blue wijt dat aan het voorval en is van plan om nu, vier jaar later, alsnog Spacey hiervoor aan te klagen.

Spacey is in Hollywood persona non-grata sinds meer dan tien mannen hem hebben beschuldigd van seksueel ongepast gedrag. Het eerste verhaal werd gedaan door acteur Anthony Rapp, bij wie Spacey zich opdrong toen Rapp veertien jaar oud was. Spacey is sinds alle onthullingen uit de hitserie House Of Cards gezet en uit de nieuwe film All The Money In The World, waarvan de opnames al klaar waren, geknipt.