×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex Britney Spears wil nóg meer geld zien

19.03.2018 -

Kevin Federline wil nog meer geld van zijn ex Britney Spears. De danser zou dat geld nodig hebben voor de opvoeding van hun twee kinderen. Momenteel krijgt hij 20.000 dollar per maand en dat zou niet langer genoeg zijn.


Federline vindt volgens TMZ dat de opvoeding van de 11-jarige Jayden en de 12-jarige Sean inmiddels niet meer te betalen is met het afgesproken maandelijkse bedrag. Maar hoeveel hij wel wil, is momenteel nog onduidelijk.

De voormalig achtergronddanser van Spears ontving bij hun scheiding in 2007 een bedrag van 1,3 miljoen dollar en krijgt sindsdien iedere maand 20.000 dollar voor de kinderen. Spears' vader Jamie, die het geld van zijn dochter beheert, wil van Federline weten waar hij het geld voor nodig heeft. De danser heeft daar nog geen antwoord op gegeven.

Spears en Federline waren tussen 2004 en 2007 getrouwd.