×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Kersverse single Adele kust onbekende man’

‘Kersverse single Adele kust onbekende man’
29.04.2019 -

Adele heeft een week na haar aangekondigde scheiding alweer een nieuwe vent aan de haak geslagen. Ingewijden hebben de zangeres zoenend met een andere man gespot in New York.


De bebaarde man wordt omschreven als lookalike van haar ex Simon, maar dan wat meer verzorgd. ‘Ze heeft een zwakke plek gekregen voor Amerikaanse mannen sinds ze in Los Angeles woont en zoende een hele knappe man in een bar in New York’, vertelt een ingewijde aan The Sun.. ‘Hij had net zo’n grote baard als Simon, maar hij was netter en beter getrimd.’

De 30-jarige zangeres en haar zoenpartner zouden redelijk vrijblijvend aan het daten zijn. ‘Ze leren elkaar op een rustige manier kennen, maar Adele is absoluut niet op zoek naar iets serieus.’ De zangeres zou ook met andere mannen willen daten en zou zelfs datingapp Tinder willen installeren.

Adele en de 45-jarige Simon waren bijna acht jaar samen. De twee trouwden in 2016 en hebben samen een 6-jarige zoon. Het stel maakte vorige week zondag bekend dat ze gaan scheiden.