‘Kerry Katona bijna bankroet’

Kerry Katona zit weer eens zo krap bij kas dat ze bijna bankroet gaat. De Atomic Kitten-zangeres ging al twee keer eerder failliet, maar leeft nog steeds boven haar stand.

Katona zou met haar gezin in een villa wonen, die ze huurt voor ruim 6000 euro per maand. 'Ze leeft boven haar stand. Ze heeft een deal ter waarde van 60.000 euro gesloten met een magazine voor haar huwelijk, maar dat krijgt ze pas in de zomer', vertelt een ingewijde aan The Sun.

Ander werk heeft Kerry momenteel niet, maar ze ziet het zelf allemaal niet zo somber in. 'Zoals elk gezin na de kerstdagen zitten we krap bij kas. Maar dat is elk jaar zo, of ik nou bankroet ben of niet. We weten allemaal dat ik niet in het geld zwem, maar ik doe mijn best om er weer bovenop te komen. Ondertussen bid ik dat ik de lotto win', laat Katona weten.

De zangeres zou er verstandig aan doen om juist nu op haar centen te letten. Kerry is namelijk in verwachting van haar vijfde kind. Het is Katona's eerste kindje met verloofde George Kay. Kerry heeft al vier kinderen: Molly (12) en Lilly Sue (10) met haar eerste man Brian McFadden en Heidi (6) en Max (5) met haar tweede man Mark Croft.