×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kerngezonde dochter voor Boris Van der Ham

Kerngezonde dochter voor Boris Van der Ham
12.11.2018 -

Oud-politicus Boris van der Ham, tegenwoordig onder anderen schrijver, acteur en voorzitter van het Humanistisch Verbond, is vader geworden van een dochter. Trots maakte hij maandag op sociale media de geboorte wereldkundig. 'Ze is prachtig, en ik ben erg trots op haar, de moeders en mijn zoon! Wat een rijkdom!'


Het meisje is vorige week geboren. Alles gaat goed met haar, liet hij weten. Het meisje woont bij de twee moeders en haar grote broer van 7, van wie Van der Ham ook de vader is. Het voormalig Kamerlid woont elders, maar is actief betrokken bij de opvoeding. Hij onderneemt bijvoorbeeld veel met zijn zoon en vanaf nu ook met zijn dochter.

Hoe zij heet, laat hij in het midden. Ook houdt hij haar uiterlijk op sociale media geheim. 'Als zij oud genoeg is, mag zij zelf beslissen of ze haar foto’s online wil plaatsen', aldus de trotse vader.