×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kendall Jenner was verliefd op Justin Bieber

19.10.2016 -

Ze zijn nu alleen goede vrienden, maar ooit had Kendall Jenner andere gevoelens voor Justin Bieber.


In een interview voor W Magazine werd het model gevraagd op welke sterren ze een oogje heeft gehad. Kendall vertelde hoe ze als jonge tiener ooit verliefd was op twee jongens tegelijk: tweeling Cole en Dylan Sprouse van de Disneyserie Het Hotelleven van Zack en Cody.

Als ze verder nadenkt, komt ze op de naam van haar maatje. 'Op wie had ik nog meer een crush? Oh, Justin Bieber was de grootste ster in die tijd, voor mijn gevoel ben ik wel twaalf jaar op hem geweest.' Om alle geruchten voor te zijn, besluit de 20-jarige met: 'Maar nu niet meer hoor.'

Volgens insiders is Kendall sinds deze zomer aan het daten met rapper A$AP Rocky. Op die verliefdheid gaat de realityster in het interview niet in.