Placeholder

‘Kendall Jenner en Harry Styles weer bij elkaar’

Kendall Jenner en Harry Styles hebben hun knipperlichtrelatie weer voortgezegd. Naar verluidt zijn de twee nu, voor de derde keer, een romance aangegaan.

Dat vertelt een bron aan People. Het duo werd donderdagavond gespot tijdens een date in de hotspot Ysabel in Los Angeles en volgens de ooggetuige 'straalde het model de hele avond'.

Een andere bron weet te vertellen dat de 22-jarige Harry Styles en de 20-jarige Kendall Jenner proberen weer meer tijd met elkaar door te brengen. 'Ze proberen hun relatie nieuw leven in te blazen en Kendall is daar vreselijk blij mee', zegt de ingewijde. 'Ze heeft altijd om Harry gegeven.'

De twee ontmoetten elkaar een paar jaar geleden, maar het werd volgens People nooit iets serieus. Rond de jaarwisseling vierden ze nog samen vakantie op het Caribische eiland Anguilla. In januari 2014 werden de One Direction-zanger en het model voor het eerst gespot tijdens een wintersportvakantie. De twee hebben zelf nooit toegegeven dat ze ook daadwerkelijk een relatie hadden.

Harry Styles is net klaar met de opnames voor de film Dunkirk. Daarin maakt de One Direction-zanger zijn acteerdebuut.


Harry Styles