×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kemna en Gosschalk definitief uit elkaar

Kemna en Gosschalk definitief uit elkaar
18.04.2018 -

Job Gosschalk en Kemna Casting zijn zakelijk definitief uit elkaar. De aandelen van de in opspraak geraakte castingdirector zijn overgeheveld naar de nu zittende directie, bevestigd een woordvoerder van Kemna naar aanleiding van berichtgeving in het AD.


Het proces om de aandelen van Gosschalk over te dragen, was al in gang gezet. Vorige week liet een woordvoerder weten dat het proces 'in zijn laatste fase' zat en dat het 'nog een paar dagen' zou gaan duren.

'Het proces heeft een paar maanden geduurd', stelt het castingbureau. Gosschalks aandelen zijn met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2018 in handen van de nu zittende directie. Die bestaat onder anderen uit Gosschalks neef Janusz.

Job Gosschalk kwam in opspraak in de slipstream van de internationale #MeToo-beweging. De castingdirector gaf in november toe dat hij zich schuldig had gemaakt aan 'grensoverschrijdend gedrag' en legde zijn werk neer.