×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kelly Weekers viert vakantie met Scottie

14.03.2017 -

Kelly Weekers heeft haar dochtertje Scottie, die nu ongeveer twee maanden oud is, meegenomen op reis. De twee zijn neergestreken in Dubai. De vakantiekiekjes laten zien hoe erg ze genieten van het mooie weer én alles wat er te zien is.


Zo nam Kelly haar dochtertje mee naar Burj Khalifa, een wolkenkrabber in de stad. Dat Scottie die eigenlijk nog niet zou moeten kunnen zien, omdat de toren te ver weg staat, is helemaal niet waar volgens Kelly. 'Blijkt ze prima verder te kunnen zien dan een armlengte wanneer ik een beetje mijn best doe qua object', grapt de vriendin van John Ewbank. 

De twee liggen natuurlijk ook gewoon lekker in de zon. Kelly kiekte haar kleine meid terwijl het baby'tje lekker lag te slapen in de kinderwagen, met alleen een luier aan. 'Ik smelt', schreef ze daarbij. Of John ook mee is op vakantie is niet bekend. 

 

Pamperlife. Ik smelt #letterlijk #enfiguurlijk #eerstevakantie

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op