×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kelly van der Veer wordt spiritueel consulent

8.12.2016 -

Kelly van der Veer streeft een nieuwe carrière na. Ze begint daarom in maart een opleiding voor spiritueel consulente.


Kelly zegt al jaren te zoeken naar een baan die bij haar past. 'Ik ben voel me al van jongs af aan aangetrokken tot spiritualiteit en heb nu een weg gevonden om daar mijn werk van te maken. Ik heb heel veel zin om mensen te helpen. Dat geeft mij voldoening, ik word daar gelukkig van', zegt Kelly.

De 36-jarige Kelly werd ruim vijftien jaar geleden een bekende Nederlander door haar deelname aan de derde editie van het realityprogramma Big Brother. Daarna nam ze deel aan onder meer Dancing on Ice, Sterren Springen en De Nationale IQ-test.

Over haar toekomstbeeld zegt ze: 'Ik heb weer een doel in mijn leven en ik heb nog een lange weg te gaan en veel te leren. Maar ik heb hier heel erg veel zin in.'