×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kelly van der Veer onthult reden operatie

Kelly van der Veer onthult reden operatie
12.06.2019 -

Kelly van der Veer heeft na een week toch duidelijk gemaakt waarom ze geopereerd moest worden. Het model moest vorige week noodgedwongen onder het mes om haar borstimplantaten te laten vervangen, schrijft ze op Facebook.


‘Serieus mensen denken dat ik mijn billen heb laten opspuiten laatst?! Nou dat is al tien jaar geleden gebeurd’, zo maakt Kelly in eerste instantie duidelijk. ‘Wel kan ik zeggen dat ik mijn implantaten moest vervangen van mijn borsten noodgedwongen. En nogmaals wat daar de oorzaak van was blijft privĂ©.’

Kelly kondigde eind mei aan dat haar een zware operatie te wachten stond. Zo zwaar, dat ze er wellicht aan zou overlijden. Het leverde haar tientallen steunbetuigingen op via sociale media.

Vorige week ontwaakte de voormalig Big Brother-bewoonster weer. ‘Hoe en wat er gebeurt is laat ik in het midden’, zei ze destijds. ‘Wel wil ik kwijt dat het voor mij een zeer ingrijpende operatie is geweest.’