×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kelly van der Veer beseft dat ze weer leeft

Kelly van der Veer beseft dat ze weer leeft
3.06.2019 -

Na een, naar eigen zeggen 'zeer ingrijpende operatie', is model Kelly van der Veer maandag in het ziekenhuis weer ontwaakt. Dat heeft ze laten weten via een bericht op Facebook.


Waar de voormalig Big Brother-bewoonster aan is geopereerd wil ze niet kwijt. ‘Hoe en wat er gebeurt is laat ik in het midden. Wel wil ik kwijt dat het voor mij een zeer ingrijpende operatie is geweest.’

Kelly beseft nu beter dat wakker worden iedere dag niet zo vanzelfsprekend is. ‘Wij mensen onderschatten vaak het enorme cadeau van gezond zijn. En compleet zijn. Van hoe geest en lichaam in één lijn kunnen lopen. Die lijn is anders als je Kelly bent,’ schrijft ze. ‘Maar dansend en zwierend laat ik me meevoeren en balanceer als een koorddanseres op de rode draad van mijn leven. Wakker worden doen we elke dag, maar echt ontwaken. Beseffen, ik leef en mag er zijn! Doen we maar zo zelden. Ik deed dat vandaag.’

Kelly kondigde vorige week aan dat ze onder het mes moest en dat haar een zware operatie te wachten stond. Zo zwaar, dat ze er wellicht aan zou overlijden. Het leverde haar tientallen steunbetuigingen op via sociale media.

Foto: Facebook Kelly van der Veer