Kelly Osbourne klaagt huisbaas aan

Kelly Osbourne klaagt haar voormalige huisbaas aan omdat hij onterecht haar borg zou hebben gehouden. De huisbaas claimt dat Kelly haar appartement niet goed heeft onderhouden, maar volgens de tv-persoonlijkheid is daar niets van waar.

Kelly huurde een tijdje een appartement in West Hollywood, waar ook Lindsay Lohan, Adam Lambert en Brody Jenner wonen. Osbourne moest 18.700 dollar (bijna 14.000 euro) borg neertellen voordat ze kon intrekken. Toen ze weer verhuisde, is de huisbaas volgens haar nooit langs geweest om het appartement te checken. Niet veel later kreeg ze echter een e-mail waarin hij meedeelde dat ze haar geld niet terugkreeg, weet TMZ.
Volgens de huisbaas was het appartement dusdanig beschadigd en vies dat hij het hele bedrag moest gebruiken om het weer op te knappen voor de nieuwe huurders. Kelly laat het er niet bij zitten en klaagt de man aan. Ze eist haar borg terug. Wanneer de rechtbank vaststelt dat de huisbaas het geld onterecht heeft gehouden, moet hij zelfs het dubbele betalen