×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kelly Brook verliefd op Brits model

2.01.2014 -

De Britse actrice Kelly Brook lijkt al weer over haar verbroken relatie met haar ex-vriend Danny Cipriani heen te zijn. Momenteel schijnt de 34-jarige Piranha 3D-ster heving verliefd te zijn op het Britse model Harvey Newton-Haydon.


Kelly en Harvey zouden elkaar hebben leren kennen via gezamenlijke vrienden en brachten de feestdagen volgens een insider samen door. “Kelly is dol op hem, maar ze probeert de romance nog stil te houden aangezien ze er een serieuze relatie van wil maken”, aldus de bron in The Sun.

Brook verbrak haar knipperlichtrelatie met Cipriani afgelopen zomer na berichten dat de rugbyspeler zou zijn vreemdgegaan. Het voormalige model had tot 2004 een relatie van zeven jaar met acteur Jason Statham. In 2008 verloofde Brook zich met acteur Billy Zane, maar de twee gingen later dat jaar uiteen.