×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Keith Bakker aangehouden’

‘Keith Bakker aangehouden’
1.10.2019 -

Keith Bakker heeft zich dinsdagochtend gemeld bij de politie in Amsterdam en is aangehouden. De verslavingsdeskundige wordt opnieuw beschuldigd van seksueel misbruik, al wil de politie daar officieel niets over zeggen.


De 58-jarige Keith Bakker werd in 2012 veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf, omdat hij zich aan zeven vrouwen en jonge meisjes had vergrepen. Na het uitzitten van zijn straf verkaste hij naar Bali, waar hij een nieuw bestaan opbouwde en een relatie aanging met een 18-jarig meisje. Zij is inmiddels zijn ex. Bakker vermoedt dat zij achter de aangifte zit, schrijft hij op zijn website.

Bakker had al aangegeven dat hij zich op verzoek van de politie in Nederland zou melden. Hij houdt vol dat hij niets verkeerds heeft gedaan. Toch heeft hij weinig vertrouwen in de verdere afhandeling. ‘Als de politie me arresteert, zal er media-aandacht zijn en dan begint het hele circus weer opnieuw,’ aldus Bakker.