×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Keira Knigthley bijna single dankzij gitaar

22.06.2014 -

Een muzikaal vriendje leek zo handig toen Keira Knightley gitaar moest leren spelen voor de film Begin Again. Haar lover James Righton gaf haar wat gitaarlessen, maar dat betekende bijna het einde van hun relatie.


De muzikale komedie, die vanaf volgende maand in de Nederlandse bioscopen draait, werd in 2012 in New York opgenomen. De actrice en rocker waren toen aan het daten. "Ik denk dat James haar misschien een dag heeft geprobeerd te helpen met de gitaar, maar ik geloof dat dat bijna tot een breuk leidde", vertelt schrijver en regisseur John Carney aan NY Daily News. "Ik was vorig jaar mei erg blij om te horen dat ze na deze film gingen trouwen."

De Pirates Of The Carribean-ster moest tijdens de opnames niet alleen gitaarspelen, maar ook zingen. "Het is leuk om te zien hoe iemand zijn 'comfort zone' moet verlaten", aldus Carney. "Ze wist niet of dat hele muzikant-zijn wel goed uit zou pakken."

Desondanks was het qua zingen juist James die haar hielp. Door haar te steunen haalde hij wat druk van de ketel, vertelt de actrice zelf. "Ik ben erg blij dat James denkt dat ik alles kan, terwijl hij daar natuurlijk helemaal geen gelijk in heeft. Het is fijn om zo'n man te hebben."