×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Keira Knightley zwanger van tweede kind

Keira Knightley zwanger van tweede kind
3.05.2019 -

Keira Knightley en echtgenoot James Righton verwachten gezinsuitbreiding. De actrice maakte donderdag op een Chanelfeestje in Parijs geen geheim van haar groeiende buik.


De actrice en de muzikant leerden elkaar kennen in 2011 en trouwden twee jaar later. Het Britse stel heeft al een dochtertje van vier, Edie. Wanneer de kleuter een broertje of zusje krijgt, is niet bekend.

Een paar maanden na de geboorte van Edie vertelde Keira over haar ervaring als moeder in een interview met Elle. ‘De liefde is wonderbaarlijk en enorm instinctief. Het is echt bijzonder’, aldus de Pirates Of The Caribbean-ster. En er was nog een aspect aan het ouderschap dat haar verwonderde. ‘Dat je helemaal geen slaap krijgt en toch door kunt gaan. Het is niet fijn, maar ik had nooit gedacht dat ik het zolang kon volhouden als ik heb gedaan.’