Keet begrijpt breuk met Ben Saunders niet

Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Keet!, en Ben Saunders verbraken afgelopen zomer na 1,5 jaar hun relatie. "Het is mij nog steeds niet helemaal duidelijk waarom", vertelt de blondine.

"Er is niets specifieks gebeurd, we hadden niet heel vaak ruzie, maar het werd steeds een beetje minder", vervolgt de musicalactrice. "Ik denk dat er gewoon geen match meer was nadat de grootste verliefdheid verdween."

Yvonne vertelt in een bijlage van een landelijke ochtendkrant dat Ben de relatie verbrak. "Dat kwam niet als donderslag bij heldere hemel. Ik merkte wel dat het de laatste tijd niet zo lekker liep, maar kreeg het niet recht. Waarschijnlijk verklaart dat waarom ik niet gebroken was na de breuk: de stress en het verdriet had ik al eerder ervaren, toen ik merkte dat ik geen controle meer had." De breuk deed pijn. "Maar voelde ergens ook als een opluchting."

Het was een heftige zomer voor Keet. "Een maand eerder was ik gestopt als Keet! en nu had ik geen vriend, geen werk, geen huis en geen hond, want die overleed in die tijd ook nog. Maar ik ben een overlever en dacht: het kan alleen maar beter worden." De 26-jarige Yvonne kijkt inmiddels weer uit naar een nieuwe liefde. "Ik heb veel liefde te geven, het zou fijn zijn als ik dat weer kwijt kan." Misschien heeft ze haar nieuwe lover al gevonden. Ze is aan het daten met dj Nicky Romero. "I go with the flow en zie wel hoe het loopt."