×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: Kees van der Spek schopt oplichter keihard onderuit

ZIEN: Kees van der Spek schopt oplichter keihard onderuit
18.02.2020 -

Kees van der Spek reist voor een nieuw seizoen 'Oplichters Aangepakt' wederom stad en land af om boeven in de kraag te vatten. En dat dat regelmatig gepaard gaat met geweld, blijkt wel uit een video van de presentator op Instagram.


Zonder pardon

Hierop is te zien dat hij zonder pardon een oplichter onderuit schopt. In welk land het filmpje is opgenomen, is niet duidelijk. Wel blijkt uit het onderschrift van Kees dat de beste man geen lieverdje is. ‘Moet-ie maar geen seks met kinderen aanbieden en toeristen peppersprayen en beroven, toch?’

‘Zo hoort het!’

Veel mensen reageren vol lof onder de video. ‘Kees, je bent een held’, schrijft iemand. En: ‘Lekker, zo hoort het!’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#oplichtersaangepakt in de maak. Moet ie maar geen seks met kinderen aanbieden en toeristen peppersprayen en beroven. Toch?

Een bericht gedeeld door Kees van der Spek (@keesvanderspek) op

 

Lees ook: Kees van der Spek openhartig over angstige momenten tijdens werk: ‘Onze chauffeur werd gegijzeld’