×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kees Tol verlangt naar liefde

'Ik weet niet wat er mis is met mij'

Kees Tol verlangt naar liefde
16.05.2019 -

Kees Tol tekende onlangs een nieuw contract bij SBS6. Maar eenmaal thuis in Volendam was er niemand om dit heuglijke feit met de presentator te vieren. ’Nee, ik heb geen relatie. Nooit gehad eigenlijk', vertelt Kees aan Weekend.


Terwijl zijn meeste vrienden in Volendam al voor hun dertigste getrouwd zijn en kinderen hebben, is Kees Tol op zijn 37ste nog altijd alleen. De SBS6-presentator vertelt in een openhartig gesprek met Weekend dat hij soms wél verlangt naar een geliefde thuis op de bank. ’Ik word een stukje ouder en denk weleens bij mijzelf: het zou af en toe wel fijn zijn dat er iemand is als ik ’s avonds thuiskom’, aldus Kees.

Kees heeft naar eigen zeggen eigenlijk nog nooit een échte relatie gehad. Hoe dat komt? ‘Ik weet het niet. Als iemand het wel weet, mag die het zeggen, dan kan ik er misschien aan werken, haha’, besluit de presentator.

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 20 ligt nu in de winkel.