×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kees Tol kilo’s lichter

8.10.2016 -

Kees Tol is dankzij zijn deelname aan Dance Dance Dance behoorlijk afgevallen. Door zijn loodzware trainingsschema is de Volendammer al zo'n 8 kilo kwijtgeraakt.


"Je moet voor de grap de eerste filmpjes eens naast de laatste leggen, je ziet dat ik flink ben afgevallen. Dat kwam goed uit, want er moest iets van af", zegt Kees zaterdag in het AD. Hij nam zijn deelname aan de RTL-dansshow dan ook erg serieus. "Ik wil niet afgaan voor 1,5 miljoen mensen", zegt de presentator. "Wij Volendammers doen mee om te winnen."

De presentator verwacht echter niet dat hij zijn nieuwe fitte levensstijl lang kan vasthouden. "Het trainingsschema bij Dance Dance Dance van twintig uur per week is niet vol te houden als je gewoon werkt, dus er komt vast weer een kilootje bij."

Kees en zijn danspartner Annemarie Keizer nemen het zaterdag in de finale op tegen Robin Martins en Buddy Vedder.