×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kees Hulst heeft relatie met Esther Scheldwacht

Kees Hulst heeft relatie met Esther Scheldwacht
5.10.2018 -

Kees Hulst en Esther Scheldwacht hebben een relatie. De twee werden verliefd op elkaar toen ze twee jaar geleden samen in het stuk Hoe Mooi Alles speelden. Het acteurskoppel wil er geen geheim van maken, zeker niet nu ze opnieuw samen op de planken staan.


Hulst (66) en Scheldwacht (50) verlieten allebei hun partner met wie ze al decennia samen waren. Over de verwarrende periode van verliefdheid, twijfel en verdriet schreef Scheldwacht het stuk Laatste paar dagen, over een stervende man en een verpleegkundige bij wie de liefde onverwacht en ongepland binnenvalt.

'Ik wil me niet hoeven verschuilen. Juist omdat we dit stuk nu spelen, ontkomen we er niet aan om het erover te hebben', zegt Scheldwacht in de Volkskrant. 'Ik ben er klaar mee om confrontaties uit de weg te gaan, uit angst voor pijn. Pijn hoort erbij.'

Volgens Hulst komt het vaker voor dat tegenspelers een beetje verliefd op elkaar worden. 'Je bekijkt elkaar onvermijdelijk door de bril van die personages.' De warme gevoelens gingen echter na de tournee niet weg. Scheldwacht noemt hun liefde 'helder en simpel'. 'De omstandigheden, die maken het ingewikkeld.'