×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Katy Perry wilde trouwen, Orlando Bloom niet’

‘Katy Perry wilde trouwen, Orlando Bloom niet’
5.03.2017 -

Katy Perry en Orlando Bloom bevinden zich in verschillende fases van hun leven. Daarom is hun relatie op de klippen gelopen. De 32-jarige zangeres wil dolgraag trouwen en kinderen, maar dat zou de 40-jarige acteur niet zien zitten.


''Katy en Orlando hebben een fantastische tijd gehad samen'', vertelt een ingewijde aan Mirror. ''Het was een helende tijd voor Orlando na zijn scheiding van Miranda. Maar Katy en Orlando ontdekten dat ze verschillende dingen willen.''

De insider vervolgt: ''Katy wil kinderen en ze wil trouwen, terwijl Orlando dat allemaal al een keer heeft gedaan. Op 32-jarige leeftijd wil Katy geen tijd meer verspillen. Het zorgde voor spanning.''

Bloom en Perry maakten deze week bekend dat hun relatie na een jaar voorbij is. Katy was eerder getrouwd met de Britse komiek Russell Brand, Orlando scheidde eind 2013 van model Miranda Kerr, met wie hij zesjarige zoon Flynn heeft.