‘Katy Perry vertoont diva-gedrag’

Katy Perry schijnt nogal diva-gedrag te vertonen op haar wereldtournee Prismatic. Volgens Daily Star zou de zangeres nogal hoge eisen stellen aan haar kleedkamer.

Zo zou er een medewerker moeten zijn die haar fruit en groenten schoonmaakt en bereidt. Hij of zij moet zorgen dat er altijd partjes appels, ananas, gedroogde vijgen, druiven, broccoli, bleekselderij en erwtjes klaarliggen. Ook wil ze per optreden drie flessen Pinot Grigio en een schaal tortillachips.

Verder zou Katy verzocht hebben om speciaal gemaakte Franse lampen, een moderne koffietafel, een regisseursstoel met haar naam erop en een crèmekleurig of roze tapijt. Daarnaast wil ze volgens de krant graag een extra kleedkamer gevuld met roze en witte bloemen, waar alleen zij toegang tot heeft, en twee kleedkamers voor haar kleding en schoonheidsproducten.

"Katy lijkt altijd zo nuchter als je haar op tv ziet dus we verwachtten niet dat ze zoveel diva-eisen zou hebben", vertelt een insider van de tour aan Daily Star. "Ons werd ook verteld dat tourmedewerkers niet tegen haar mogen praten en al helemaal niet om een foto of handtekening mogen vragen omdat het haar boos maakt voordat ze het podium op moet."