×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katy Perry neemt tattoo met fan

Katy Perry neemt tattoo met fan
30.05.2019 -

Katy Perry viert het uitbrengen van haar nieuwe single Never Really Over op een wel erg bijzondere manier. De popster nam namelijk een koppeltattoo met een fan tijdens een meet & greet op woensdag.


Perry en de fan hebben allebei een helft van een hartje op hun hand staan. Bij Perry staat er ‘miss’ in het hartje en ‘you’ bij de fan. In een tweet liet de fan ook weten dat het zijn eerste tattoo ooit was. Het hartje staat symbool voor de nieuwe muziek van de zangeres.

Het is niet de eerste keer dat de popster een tattoo neemt ter ere van haar muziek. Na het einde van haar tour laat ze een artiest een ontwerp maken, en laten zij en andere crewleden die zetten. Zo heeft ze onder andere een aardbei, een snoepje, een regenboogdriehoek en een oog permanent op haar lichaam staan.