×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katy Perry eert haar overleden ‘ontdekker’

Katy Perry eert haar overleden ‘ontdekker’
28.11.2018 -

Katy Perry is in rouw na de dood van 'grote zus' Angelica Cob-Baehler, de muziekmanager die haar carrière op de rails zette.


Angelica overleed al vorige week, maar Katy schrijft in een post op Instagram dat ze zich er eerder niet toe kon zetten iets over haar goede vriendin te posten, omdat haar overlijden dan definitief zou zijn. Tegelijkertijd laat ze weten niet te geloven dat mensen echt doodgaan. 'Ze moest dat lichaam gewoon verlaten', aldus de zangeres over haar ontdekker, die al ruim een jaar tegen kanker vocht.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op

Haar huidige zakenpartner maakte vorige week bekend dat de moeder van twee jonge kinderen op 47-jarige leeftijd was overleden aan de ziekte. Volgens Billboard prees hij in een mededeling aan medewerkers en bekenden de inzet van Katy in het afgelopen jaar. 'Ik wil hierbij vertellen dat de artiest die zij maakte, Katy Perry, geweldig voor haar was toen ze ziek werd. Katy heeft ongelooflijke dingen gedaan voor haar vriendin. Ik ken Katy niet maar hou van haar omdat ze die zeldzame persoon was die niet degene vergat die ooit in haar geloofde en voor haar vocht.'

In haar Instagrampost vraagt de zangeres haar fans en bekenden om een donatie aan het favoriete goede doel van Angelica. Ze eindigt haar bericht met: 'Ze mag dan niet meer hier zijn, maar ze zal nooit vergeten worden. En maak je geen zorgen mijn engel, we zullen er zijn voor Chapman en de meisjes.'