×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Katy Perry draagt verlovingsring’

30.11.2016 -

Katy Perry is maandagavond gezien met een enorme diamanten ring aan haar vinger. Dat kan er volgens Amerikaanse media nog wel eens op wijzen dat haar vriend Orlando Bloom voor de zangeres op de knieën is gegaan.


Katy droeg de ring tijdens een avondje uit met Orlando in New York en liet het sieraad duidelijk zien aan de aanwezige paparazzi, zegt een ooggetuige tegen E! Online. De twee straalden volgens de bron en hielden elkaars hand vast toen ze een restaurant binnen gingen.

Onlangs deden nog geruchten de ronde dat de relatie tussen de 39-jarige acteur en de 32-jarige zangeres na tien maanden voorbij zou zijn. Maar afgelopen weekend bleek al dat de twee nog altijd bij elkaar zijn. Op Instagram postte Katy een video waarin het paar Thanksgiving vierde met haar familie.