×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Katy en Orlando zijn gelukkiger dan ooit’

30.04.2018 -

Nadat Katy Perry en Orlando Bloom, vergezeld door Katy's moeder en haar manager, afgelopen zaterdag een bezoek aan de Paus in Vaticaanstad brachten, weet People Magazine nu te melden 'dat de twee elkaar helemaal teruggevonden hebben'. Volgens een bron zijn Katy en Orlando 'gelukkiger dan ooit en hebben ze elkaar enorm gemist in de tijd dat ze niet meer samen waren'.


'Het gaat fantastisch tussen hen, ze gaan er opnieuw voor en dit keer lijken ze bloedserieus wat betreft het hebben van een 'exclusieve' relatie. Hoewel ze hun liefde niet willen verbergen, proberen ze het ook een beetje rustig aan te doen om te voorkomen dat het daardoor wellicht te snel op de klippen kan lopen. Ze willen dit allebei heel erg graag en hebben er alles voor over om deze poging te doen slagen', aldus de insider.

'Orlando was klaar met zijn bestaan als vrijgezel en verlangde naar een meer diepgaande relatie. Het daten met verschillende vrouwen maakte hem niet bepaald gelukkiger en deed hem meer dan ooit beseffen hoe graag hij met Katy samen wilde zijn', aldus de bron. Ook Katy is dolgelukkig nu Orlando terug is in haar leven, zo noemde ze hem 'mijn lieveling' in haar Instastory, toen ze verslag deed van hun gezamenlijk bezoek aan de Paus.

Een jaar geleden ging het stel uit elkaar omdat ze hun relatie niet konden combineren met hun drukke agenda's.